Dueros Vinkort

Vinkort

Rødvin

Duero’s Vinudvalg er et nøje udvalgt vinkort, hvor kun de bedste vine til de bedste priser fremgår. Her støder du blandt andet på vine fra Ribera del Duero, og mange andre fremragende druesorter.

Somera - Tempranillo

Bølger af dejlige saftige brombær, modne kirsebær, kølige blommer, violer, fint asiatisk krydderi og friskværnet peber skyller op af glasset. I munden er vinen saftig, nærværende og smukt balanceret.

gl. 79 
fl. 309

Finca San Martin

En mere moderne Rioja-vin, hvor fokus er på frugt og friskhed.

519,-

Finca Resalso

Fed og fyldig frugtbombe fra Emilio Moro.

529,-

Emilio Moro

Dette er Emilio Moros intro-vin opkaldt efter vingårdens grundlægger. Den repræsenterer et bredt udsnit af de marker, bodegaen råder over, med vinstokke, der er mellem 12 og 25 år gamle. Emilio Moro er en fuldfed, velstruktureret og kraftig rødvin med let sødmefuld mørk frugt, pæn syre og en god, lang eftersmag.

625,-

Viña Alberdi Reserva

Rund og blød i struktur, krydderi og en behagelig eftersmag med flot længde.

699,-

Les Crestes

Fra det spanske stjerneområde Priorat i Catalonien kommer denne imponerende vin med masser af fylde og saft. Les Crestes er navnet på marken, hvor druestokkene vokser, og det er vingården Mas Doix, der står bag. I Priorats ufremkommelige og barske landskab skabes vine af ufatteligt høj kvalitet, og med Les Crestes får man et sublimt indblik i områdets formåen. I næsen byder vinen på mørk frugt, blomster, anis, menthol og vilde urter i et potent udtryk, som dog aldrig mister sin friskhed.

729,-

AN/2

Bodegas An Negra indkapsler simpelthen smagen af Mallorca, når de med AN/2 omdanner ukendte, lokale druesorter til vin med kæmpe internationalt potentiale. Det er vin, som både indgyder lyst til grill i haven og bøffer med sprød stegeskorpe, såvel som gode samtaler i behageligt vennelag. Her er smag af røde bær og bøf-krydderier, og det er velsmag på den der farlige måde, hvor man pludselig mistænker flasken for at have hul i bunden.

749,-

Mauro

Wild Raspberry, Unripe Red Plum, Fragrant (Light to Medium Bodied, 12% ABV)

999,-

Hvidvin

Hos Duero giver vi vores gæster en autentisk smagsoplevelse med vores håndplukkede udvalg af spanske hvidvine. Vores restaurant tilbyder et omfattende udvalg af de bedste hvidvine fra Spanien, inklusive Albariño og Verdejo.

Somera - Macabeo/Chardonnay

Denne lyse, strågule hvidvin stammer fra Cariñena DO i Aragon regionen i spaniens nordøstlige hjørne. Her er varmen med til at hjælpe vinene med at opnå et dejligt og intenst udtryk. Vinen her er både rund og fyldig, samtidigt med at den får et syrligt modspil.

gl. 79 
fl. 309

Rantamplan

Verdejo er Spaniens tropiske vidunder. Den bliver til vin, som både er frisk og læskende, men som samtidigt smager af modne eksotiske frugter. Det er den slags vin, der bare passer perfekt til enhver situation, hvor tørsten måtte melde sig.

389,-

Bla Bla Bla

Herlig hvidvin fra Mallorca, der tager dig med på en tur ned under sydens sol. Strukturen er dejlig cremet, og der er skønne noter af hvide blomster og fedmefyldt frugt såsom honningmelon og ananas, samt friskere elementer med grønne æbler, nektariner og et herligt strejf af citrus i den lange afslutning. Det giver næsten mindelser om god Chardonnay, selvom druen er helt sin egen.

429,-

José Pariente

Normalt er hvidvinene fra Rueda lavet på Verdejo-druen, men José Pariente så uopdaget potentiale for en helt ny spiller i områdets terroir: nemlig Sauvignon Blanc. De nu 30 år gamle stokke, var således blandt de allerførste Sauvignon Blanc stokke, der blev plantet i området.

449,-

Polvorete

Guddommelig tørstslukker lavet på Godello-druen. Vinen er gæret og lagret på rustfri ståltanke, og sender derfor sine noter af citrusfrugter, hvide blomster og stenfrugt helt uspoleret og glasklart op i næsen på den heldige smager. En fremragende hvidvin, som altid bør nydes afkølet og i godt selskab.

459,-

Pazo Das Bruxas

Grønne æbler, kombineret med det mineralle element fra havet, outstanding.

569,-

Sangria, Cava & Rosé

Husets hjemmelavede Sangria

Oplev den autentiske smag af Spanien med en forfriskende og velsmagende sangria! Dette er en drink, som har været en del af den spanske kultur i generationer, og som nu er blevet populær over hele verden. Sangria er en vinbaseret drink, der er fyldt med frugt og krydderier, som giver den en unik og lækker smag. Den er perfekt til at nyde på en varm sommerdag, mens du slapper af med venner og familie. Den spanske sangria kan laves med forskellige typer vin, men den traditionelle opskrift inkluderer rødvin, frugt, sukker, brandy og sodavand.

gl. 99 
fl. 359

Cava - Brut - Single Estate

Denne Cava fra Can Petit er frugtig, ren og mineralsk med brusende bobler og et behersket strejf af sødme. Vinen er lavet ved méthode traditionelle, som er den samme fremgangsmåde man anvender i Champagne, hvor vinens 2. gæring skal foregå på flasken. Cavaen lagrer 12-15 måneder i flasken, inden den degorgeres og frigives.

gl. 89 
fl. 419

Somera - Rosé

Rund og blød rosé med aromaer af friske røde bær. Denne dybtfarvede, kirsebærrøde rosévin stammer fra Cariñena DO i Aragon regionen i spaniens nordøstlige hjørne. Her er varmen med til at hjælpe vinene med at opnå et dejligt og intenst udtryk. I en søgen efter modspil til det tunge og intense, er producenterne begyndt at søge op i højderne, for at justere på varmen.

gl. 79 
fl. 309

Born Rosé Organic

Let sødmefuld, men balanceret med en behagelig og forfriskende syre.

fl. 499

Kom i kontakt med os

Brænder du inde med et spørgsmål? Tøv ikke med at tage kontakt til os!
Scroll to Top