Det sker på Duero

Events

Fejr nytår med os!

Duero åbner for første gang dørene op for vores skønne gæster til nytårsaften.

Vi hos Restaurant Duero glæder os over at invitere jer til en uforglemmelig nytårsaften, hvor vi vil skabe en stemning af luksus og festligheder. Vores døre er åbne, og vi står klar til at byde det nye år velkommen sammen med jer i vores hyggelige omgivelser.

Culinariske Højdepunkter – Vores dygtige kokke har sammensat en eksklusiv nytårsmenu, der fusionerer klassiske smagsoplevelser med innovative kulinariske elementer. Fra forret til dessert vil I blive forkælet med nøje udvalgte ingredienser, der kombineres med omhu og præcision. Vores vinkort er nøje kurateret for at komplementere hvert måltid og sikre, at jeres smagsløg oplever en uforglemmelig rejse.

Gode Vibes og Højt Humør – Nytårsaften er ikke kun en aften til fest, men også en tid til refleksion og håb for fremtiden. Vi tror på, at det er vigtigt at sige farvel til det gamle år med et smil og byde det nye velkommen med åbne arme. På Restaurant Duero skaber vi rammerne for en festlig atmosfære, hvor glæde og samvær står i centrum. Vi tror på, at en vellykket nytårsaften ikke kun handler om den lækre mad og de gode vine, men også om de minder, vi skaber sammen.

Fejr Med Os – Vi opfordrer jer til at reservere bord i god tid og være en del af vores nytårsfejring. Lad os sammen skabe et mindeværdigt øjeblik, hvor I kan lade året gå og hilse det nye velkommen. På Restaurant Duero går vi op i at give jer en oplevelse ud over det sædvanlige, og nytårsaften er ingen undtagelse.

Vi ser frem til at byde jer velkommen til en aften af lækker mad, gode vine og uforglemmelige øjeblikke. Lad os sammen skabe et mindeværdigt nytår!

OBS: Denne aften vil der kun tilbydes vores menuer (Grande tapas menu eller Ruta de tapas menu)

Med festlige hilsner,

Restaurant Duero-teamet

I samarbejde med easyTableBooking.dk

Tasting Tapas week på Duero

Velkommen til en uge fyldt med kulinariske oplevelser, som du ikke må gå glip af! Hos Restaurant Duero er vi stolte af at præsentere vores spændende “Tasting Tapas Week,” hvor vi har skabt en Tapas-menu, der vil tage dine smagsløg med på en uforglemmelig rejse. Menuen er kun tilgængelig i en uge, så skynd dig ind og book bord!

Vores “Tasting Week” menu indeholder i alt 12 udsøgte retter, der er nøje sammensat for at give dig en autentisk smagsoplevelse af det spanske køkken. Fra den klassiske pan con tomate y serrano til saftige gambas pilpil og sprøde calamares, vil vores tapas-menu give dig en smagsprøve på det bedste, som det spanske køkken har at byde på.

Det bedste ved det hele? Prisen er presset helt i bund for at gøre denne oplevelse tilgængelig for alle. Vi ønsker at dele vores kærlighed til god mad og spansk kultur med vores gæster uden at sprænge budgettet.

Sopa del día

Dagens suppe
Soup of the day

Pan con tomate y Serrano

Ristet brød med husets hjemmelavede tomat & Serrano
Toastet bread with homemade tomato & Serrano

Champignone a la sidra

Champignoner med hvidløg
Mushrooms with garlic

Nachos con alioli

Sprøde spanske nachos med husets hjemmelavede alioli
Crispy spanish nachos with homemade alioli

Croquetas de la casa

Husets hjemmelavede kroketter
House’s homemade croquettes

Datiles con bacon

Dadler i baconsvøb
Dates with bacon

Tortilla de patatas

Spansk kartoffelomelet
Spanish potatoomelet

Pimientos del padrón

Små spanske peberfrugter
Small spanish pebbers

Queso Escalivada

Varm gedeost
Warm goatcheese

calamares con alioli

Calamares med aioli
Calamares with aioli

Gambas Pilpil

Rejer I hvidløg & chilli
Shrimps with garlic & Chili

Nata Cotta

Vanilje budding
Vanilla pudding

279,- pr person. (Menuen skal vælges af hele bordet)
Scroll to Top

Vi holder åbent til nytår!

Restaurant Duero glæder sig over til at invitere jer til en uforglemmelig nytårsaften, hvor vi vil skabe en stemning af luksus og festligheder. Vores døre er åbne, og vi står klar til at byde det nye år velkommen sammen med jer I vores hyggelige omgivelser.

Events i Hillerød - Restaurant Duero