Catering & TakeAway

Catering i Hillerød

Hos Restaurant Duero ved vi, at maden spiller en afgørende rolle for succesfulde firmaarrangementer, hvor man gerne vil pleje sine dygtige medarbejdere og kolleger. Derfor har vi skabt en unik mad ud af huset tjeneste, der opgraderer dine firmaarrangementer med lækker spansk mad af høj kvalitet.

Vores mad ud af huset menu tilbyder et bredt sortiment af muligheder, der passer til enhver smag, inklusiv forretter, hovedretter og desserter. Vi tilbyder også specialiserede menuer til særlige lejligheder, såsom møder, konferencer og udstillinger mm. Alle retter er lavet med de friskeste og højeste kvalitetsråvarer for at sikre at du oplever den mest optimale smagsoplevelse.

Vores service ”mad ud af huset” omfatter levering til døren, så du kan fokusere på at nyde din mad i dit eget hjem eller store vigtige arrangementer/begivenheder. Vi har erfaring med at levere mad ud af huset til arrangementer i alle størrelser, så du kan stole på restaurant Duero, at vi leverer en problemfri og skræddersyet oplevelse.

Kontakt os i dag for at bestille mad ud af huset i dit eget hjem eller for dit firma hos Restaurant Duero, så du kan give dine medarbejdere og kolleger en oplevelse, de aldrig vil glemme.

Tapas og Vin i Duero i Hillerød

TakeAway i Hillerød

Restaurant Duero laver også TakeAway til afhentning, så du kan få spansk mad og stemning direkte hjem i stuerne. Der kan både bestilles til større selskaber eller til en simpel mad ud af huset, hvis det bare er dig og kæresten, der skal forkæle jer selv og hinanden lidt. Du kan altid ringe til os og bestille vores tapas ud af huset. Vi laver Nordsjællands bedste tapas, og du og dit selskab har mulighed for at nyde den hjemme i stuerne, eller hvor det passer jer bedst.

 
Scroll to Top